fbpx

Servicii si preturi mentenanta si promovare facebook

Știți la fel de bine ca noi că business-ul pe care îl aveți nu poate avea succes deplin dacă nu este vizibil, cunoscut, apreciat și în comunitățile formate pe rețelele sociale, în special pe Facebook sau Instagram. In acest sens, vă propunem o gamă extinsă de servicii specifice care să completeze promovarea în mediul online al businessului tău și să îți mărească șansele de succes în doar 6 pași simpli:

1. Stabilirea unei întâlniri(conferinta telefonica,skype,whatsapp,viber etc) pentru a cunoaște domeniul de activitate și obiectivele urmărite
2. Crearea sau actualizarea contului de Facebook
3. Completarea frecventă a paginii cu informații și poze relevante pentru fanii brandului tău
4. Strângerea unui număr cât mai mare de fani activi ai paginii
5. Distribuirea informațiilor și crearea unor legături prin intermediul concursurilor interactive
6. Creșterea numărului de conversii pe site prin campanii orientate spre vânzarea produselor

Implementam strategii Facebook Ads eficiente

Baza unei campanii reusite o reprezinta targetarea foarte precisa a audientei. In momentul de fata aceasta retea sociala permite o targetare extrem de precisa printr-o segmentare complexa. In cadrul targetarii se pleaca de la aspecte generale, precum cele geografice (tara, oras sau cartier), demografice (varsta, sex sau stare civila) si pana la cele de natura comportamentala (preferinte, interese, hobby-uri, grupuri si comunitati de care apartin consumatorii).

Astazi, tot mai multe firme aleg sa se promovere pe Facebook prin pagina sau website. Rezultatele arata ca o firma ce investeste activ in reclame pe Facebook reuseste sa obtina o crestere de pana la 50% a vanzarilor.

Avand campanii de promovare eficiente veti reusi sa asigura firmei un cash flow ce permite desfasurarea activitatii si dezvoltarea acesteia.Daca iti doresti promovare pe Facebook eficienta, atunci in recomandam sa ne contactezi si te vei convinge de eficienta serviciilor noastre in cel mai scurt timp.

Realizam reclame la preturi accesibile si generam conversii sau leaduri la costuri mici pentru ca tu sa iti poti dezvolta afacerea. Daca nu esti convins de rezultatele noastre solicita din partea noastra rapoarte care sa iti demonstreze ce rezultate generam clientilor nostri.

*Pretul pentru campanii Facebook depinde de bugetul investit.

 

    De ce sa va promovati prin Facebook Ads?

  1. 8,9 mil. utilizatori - Majoritatea romanilor folosesc internetul au un cont de Facebook.
  2. 5,1 mil. activi zilnic - Oameni isi verifica zilnic pagina personala in cautare de noutati
  3. 50% cumpara online - Mare parte din acestia cumpara online, ajutati de reclame.
  4. Vanzari crescute - Campaniile de promovare contribuie semnificativ in vanzarile unei afaceri.

 

Rezultate masurabile

Implementam coduri de tracking prin care putem afla din ce reclame Facebook vin conversiile (comenzi plasate online, mail-uri, mesaje si altele). Altfel veti stii profitul obtinut in urma bugetului investit. De mentionat, faptul ca exista un nivel optim de vanzari, in functie de buget. Pretul in promovare Facebook Ads depinde de bugetul investit de client. Promovare pagina de Facebook reprezinta primul aspect de luat in considerare atunci cand nu aveti un site sau magazin. Pagina de Facebook poate fi promovata printr-un simpla sponsorizare a unei postari sau in obtinerea de like-uri.

Pentru cat mai multe detalii in afara de ce este pe site puteti lua legatura cu noi la sectiunea CONTACT

Promovare Instagram

Continutul vizual joaca un rol important in multe domenii de activitate si din ce in ce mai multe intreprinderi se axeaza pe imagini pentru a comunica cu publicul tinta. Pentru a tine pasul aveti nevoie de o persoana dedicate care sa posteze pe conturile de socializare fotografii si clipuri care sa promovare produsele sau serviciile pe care le oferiti.

Continutul vizual este prezent pe mai multe platforme insa Instagram este cea mai populara cand vine vorba de un astfel de continut.

Instagram este utilizat de peste 150 de milioane de utilizatori si va permite sa trimiteti nu numai fotografii ci si videoclipuri scurte.Potrivit Ming Jumpers, mai mult de 55 de milioane de fotografii sunt impartite pe platforma in fiecare zi, iar acest lucru reprezinta o mare sansa pentru afacerea dumneavoastra sa prospere.

Pe parcursul articolului vom evidentia beneficiile promovarii pe Instagram.

Engagement ridicat

Un studio realizat de Forrester a evidentiat faptul ca fiecare fotografie de pe Instagram genereaza un engagement de 58 de ori mai mare decat Facebook si Twitter pe follower. Pe baza acestui studiu se poate concluziona faptul ca prin postarea unui continut convingator veti putea creste engagementul pentru fiecare postare.

Rata de conversie ridicata

Anunturile de pe Instagram va ofera o rata de conversie promitatoare, in special printr-o implicare mai usoara a unui site, cum ar fi descarcarea unei resurse sau inregistrarea pentru continut/evenimente/webinar etc. Acelasi lucru este valabil si in scopuri de cumparare. Atata timp cat produsul dvs. este vizibil, puteti conduce la achizitii care sunt benefice pentru rentabilitatea investitiei.

Targetati piata tinta

Daca business-ul dvs. targeteaza generatia millennials, faceti o alegere potrivita fiind prezenti pe Instagram. In prezent persoanele prezente pe Instagram au varsta cuprinsa in 18-30 de ani, acest segment dominand. Fiind preponderen o retea de socializare cu public tanar, Instagram reprezinta un canal de promovare pe care trebuie sa il includeti in strategia de promovare a afacerii dumneavoastra.

Promovare gratuita

Nu ne referim a campanii foarte complexe, insa asta nu inseamna ca nu puteti pune fotografii si story-uri cu produsele pe care le comercializati si pe care sa reusiti sa le vindeti doar prin intermediul postarilor. Prezentati publicului tinta ce fel de produse oferiti si cu siguranta ca vor exista si persoane interesate care sa le achizitioneze.

Vizibilitate sporita

Prin includerea produselor si serviciilor dumneavoastra puteti castiga client extrem de usor. Anunturile vor fi distribuite in fluxul de postari ale utilizatorilor si vor fi prezentate astfel incat sa nu strice experienta acestora. Recomandarea noastra este sa atrageti atentia prin imagini creative si nu uitati sa includeti butoane cu actiuni pentru ca utilizatorii sa va poata contacta.

Multi-channel

Nu uitati sa includeti widgetul Instagram pe site-ul dvs. Fiti prezenti pe cat mai multe canale de promovare si targetati publicul tinta pe toate canalele astfel incat efectele campaniilor de promovare sa fie maxime.

Promovarea pe Instagram poate fi un real success pentru afacerea dumneavoastra daca este realizata intr-un mod profesionist, insa pentru ca bugetul dumneavoastra sa nu fie irosit, va recomandam sa lucrati cu profesionisti pentru ca doar asa, veti obtine maximul de rezultate cu investitii minime.

ALEGEREA CÂȘTIGĂTOARE PENTRU AFACEREA TA!

Haide să identificăm care sunt cele mai mari obstacole ale tale și să le dezmembrăm!
error: Content is protected !!